Ofset štampa

duo dot ofset štampa

Ofset štampa je tehnika stampe gde se boja prenosi sa ofsetne ploče na gumeni plašt, a sa njega na tabak papira. To je indirektni postupak umnožavanja štampane forme na papirnu podlogu. Ceo taj postupak zahteva određenu pripremu , tačnije izradu ploča za svaku boju (CMYK) i samim tim postoje fiksni troškovi koji isključuju isplativost malih tiraža, ali i sam postupak produkcije traje bar dva-tri radna dana.

Tehnika ofset štampe se koristi za štampu velikih i srednjih tiraža, i idealna je tehnika za sve štampane forme koje zahtevaju određenu preciznost, tehnike dorade parcijalnim lakom ili ofsetnim lakom, štancovanje u krivolinijskim formama jer za raliku od digitalne stampe postoji mnogo manja odstupanja u kvalitetu otiska i samoj preciznosti štampane forme. Tehnikom ofset štampe se rade brošure, katalozi, flajeri, memorandumi, srednji i veći tirazi vizit karti, lifleti, knjige …

Ako Vam je potrebna hitna isporuka stape za isti dan u malim i srednjim tirazima, onda je pravo resenje digitalna štampa na tabak ili digitalna štampa velikog formata.

Opremljeni smo četvorobojnom ofset B2 mašinom renomiranog brenda HIDELBERG čime garantujemo kvalitet štampanog otiska. Ova visoko produktiva mašina nam daje mogućnost da u kratkom vremenskom roku isporučimo vrlo zahtevne štampane forme, a posedujemo i sve potrebne doradne mašine kao i opremu za plastifikaciju čime smo u mogućnosti da ponudimo veoma konkurentne cene ofsetne štampe. Ako Vam je potrebna pomoć u definisanju posla, specifikacije materijala ili izrada probnih uzoraka (tabaka) u digitalnoj formi pre izrade tiraža uvek smo spremni da izađemo u susret.

Brošure, katalozi, koverte ,memorandumi , papirne kese , fascikle i ostali reklamni štampani materijal možemo da uradimo različitim tehnikama štampu u zavisnosti od tiraža i specifikacije.

Zanima Vas kako radimo ofset štampu?

Pogledajte našu galeriju


TOP