Brendiranje

duo dot brendiranje

Brendiranje vozila ili autografika je savršen način da imate pokretnu reklamu koja će prenositi Vašu poruku i približiti Vašu ponudu širokom krugu potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluga. Da bi autoreklama bila efektna potrebno je uklopiti dobro grafičko rešenje sa pravilnim izborom materijala. Brendiranje vozila se vrši digitalnom štampom iz rolne u kombinaciji sa livenim katerskim folijama. Štampa se radi na tzv. livenoj cast foliji tehnikom digitalne štampe velikog formata , od čije fabričke garancije zavisi cena štampa i naravno rok trajnja grafike na automobilu. Materijali su UV i vodotporni i sa dodatnom laminacijom autografika je zaštićena od mehaničikih ostećenja vozila… Kod nas mozete brendirati:

  • putničke automobile
  • teretna vozila
  • dostavna vozila
  • autobuse

Za auto-grafiku koristi se specijalna PVC folija (buble free) koja se rasteže i lepo prijanja uz neravnu površinu koju lepite. Ova folija garantuje dugotrajnost, ne puca i neće se odlepljivati sa vozila. Auto-grafika nije ograničena samo na karoseriju vozila, primenjuje se i na staklene površine vozila sa one way vision folijom. Ova samolepljiva PVC folija ima rupice, što omogućava putnicima u vozilima dobru vidljivost, a istovremeno ne remeti auto-grafiku na staklenim površinama. PVC folija za auto-grafiku dodatno se zaštićuje specijalnim premazima ili dodatnom laminacijom što produžava postojanost boja i vek trajanja folije. Cena za auto-folije kreću se od 16-30 evra po kvadratnom metru.

Duo Dot radi i brendiranje izloga. Od pravljenja idejnog rešenja (reklamne poruke) preko projektovanja grafičkog rešenja i same izradu odnosno štampe reklamnih PVC folija koje se zatim montiraju na eksterijer ili enterijer Vašeg lokala. Pri brendiranju lokala koriste se više vrsta PVC folija i to u zavisnosti od Vaših zahteva i materijala na koje se lepe. To su:

  • PVC (neprovidne i providne) folije
  • PVC cerada
  • One-Way Vision ili perforirana (rupičasta folija)
  • Mesh ili perforirana (rupičasta) cerada

Zanima Vas kako radimo brendiranje?

Pogledajte našu galeriju


TOP