O nama

01
Kvalitet

Štamparija Duo Dot od svog osnivanja laganim ali sigurnim koracima beleži konstantan rast i razvoj. Kvalitet i pouzdanost su načela koja negujemo. Profesionalnost i timski rad, garantuju realizaciju svih poslova.

02
Usluga

Možemo Vam ponuditi sve vrste štampanog materijala u digitalnoj i ofsetnoj tehnologiji, proizvode i usluge koji svojim kvalitetom ispunjavaju visoke standarde tržišta i zahteve renomiranih klijenata. Duo Dot nudi sve vrste štampe kao što su: digitalna, štampa velikih formata (plotovanje), katovanje folije, ofset, dizajn i ostale usluge.

03
Cena

Duo Dot je štamparija u kojoj se osmišljavaju i proizvode najlepši i najraznovrsniji grafički proizvodi, brza štamparija za jednostavna i ekonomska poslovna rešenja, partnerska kuća za samoizdavače i proizvođač jedinstvenih štamparskih proizvoda.

04
Profesionalnost

Ono što nas izdvaja od konkurencije je profesionalan odnos prema našim klijentima, poštovanje dogovora i rokova, a posebno odnos cene i kvaliteta koji pružamo. Posedujemo najmodernije grafičke mašine, grafički softver koji redovno unapređujemo prateći svetske inovacije i grafičke standarde, a sve sa ciljem da naši klijenti uvek budu zadovoljni i da im pružimo vrhunski kvalitet i ispunimo svaki zahtev u što kraćem vremenskom roku.

NAŠI KLIJENTI

TOP