Nalepnice

štampa nalepnica

Nalepnice su jedna od traženijih grafičkih usluga koju radimo iz naše velike ponude. Česti klijenti su nam proizvođači hrane i pića, kozmetičkih proizvoda, elektronskih proizvoda, hemije itd. ali i klijenti koji nalepnice koriste kao vid oglašavanja lepeći ih na prometnim mestima gde mogu da ponude svoje usluge. To su najčešće servisne usluge tipa - servisi kompjutera, tepih servisi, promoteri koncerata i dogadjaja itd.

Nalepnice izradjujemo na digitalnim tabačnim štamparskim mašinama sa vrhunskim kvalitetom otiska. Kada su potrebe za štampom vodootpornih nalepnica, otpornim na vremenske uslove,štampu radimo na PVC foliji i to na digitalnim mašinama koje štampaju iz rolne - ploterima. U našem cenovniku nemamo formirane određene dimenzije nalepnica obzirom da iz iskustva sa klijentima znamo, da uglavnom svako ima potrebu za svojom dimenzijom nalepnica, koja je prilagođena njegovom proizvodu ili želji. Tako smo mi formirali cene prema maksimalnoj dimenziji tabaka (papira) koji štampaju naše mašine, ili po kvadratnom metru ukoliko se radi o štampi na PVC foliji. Tako možete sami da iskalkulišete cenu štampe vaših nalepnica i to tako što izračunate koliko nalepnica staje na površinu našeg tabaka odnosno u kvadratnom metru i pogledate u našem cenovniku cenu za taj broj tabaka koliko ste izračunali.

Ukoliko imate bilo kakvu dilemu u svakom trenutku nas možete kontaktirati pa ćemo Vam dati predloge formata i cena. Rok izrade nalepnica traje najviše jedan radni dan, obzirom da se štampa na digitalnim mašinama. Ukoliko je veći tiraž u pitanju, javite nam se i daćemo Vam najbolju ponudu.

Pogledajte našu galerijuCene nalepnica

2.000 kom A6 1/0 (jedna boja) muflon 49€

Naručite

4.000 kom A6 1/0 (jedna boja) muflon 88€

Naručite

4.000 kom A6 4/0 (kolor) muflon 157€

NaručiteTOP